Welkom bij Rotary Utrecht West
rothome111.jpg rotary111.jpg rotbestuur111.jpg projecten111.jpg leden111.jpg
Rotary is een internationale gemeenschap van meer dan 1,2 miljoen vrijwilligers.
Rotary brengt toegewijde mensen bijeen om ideeŽn uit te wisselen, relaties op te bouwen en actie te ondernemen.
Zo is Rotary in 1979 begonnen met een wereldwijd inentingsprogramma om Polio uit te roeien.
Van de 135 landen waar deze ziekte toen endemisch was zijn er nu nog 3 landen niet geheel poliovrij. De enige redenen daarvoor zijn religieuze en de aanwezigheid van oorlogsomstandigheden.

Daarnaast loopt er nu een internationaal programma om goed drinkwater en sanitatie te brengen bij de honderden miljoenen mensen die daar nog niet over kunnen beschikken.

Maar bovenal is Rotary een uitstekende manier om mensen uit andere beroepsgroepen en leefstijlen te leren kennen en gezamenlijk aan idealen te werken.
Over Rotary
club111.jpg