rothome111.jpg rotary111.jpg club111.jpg rotbestuur111.jpg projecten111.jpg leden111.jpg

De reguliere bijeenkomsten op de dinsdagmiddag vormen de meest frequente activiteit.
Eens per jaar is er een barbecue bij één van de leden thuis.
Daarnaast zijn er drie soorten bijeenkomsten bij mensen thuis; ieder lid wordt geacht aan minstens één van die avonden mee te doen.

'Avondjes van Acht'
Vier leden met partners die elkaar, bij één van de leden thuis, ontmoeten. Op een informele manier wordt over allerlei onderwerpen gesproken. Dit zijn dé gelegenheden om elkaar beter te leren kennen. Juist hier worden de Rotary-vriendschappen geboren.

'Avondjes van Zes'
Zes leden komen bijeen (zonder partner) om te discussiëren over een bepaald onderwerp.
De conclusies worden later plenair gedeeld met de andere leden van de club.

'Self Talk'
Dit zijn bijeenkomsten waarin één lid aan 5 medeleden een avond lang vertelt over zijn leven, zijn successen, zijn teleurstellingen. De anderen kunnen daarop reageren door het stellen van vragen etc.
Dit verdiept de onderlinge band nog veel sterker.

De deelname aan Self Talk is facultatief.
Extra activiteiten